Luisteren is een kracht

Ik luister naar je, uit liefde voor jou als mens.
Ik luister naar je, je voelt je veilig en vertrouwd, alles kan gezegd worden, er zijn geen grenzen.
Ik luister en oordeel niet en heb slechts bewondering voor je, wie je bent als mens.
Ik luister naar wat je te zeggen hebt, je wensen en behoeften.
Samen gaan wij een reis maken, op weg naar jouw bestemming.
En als jij je bestemming hebt bereikt, kan jij verder met je leven, een rijker leven, vanuit je authentieke zelf.
En ik luister, naar al dat moois wat gaat ontstaan en dank je dat ik naar je mocht luisteren.

Eugène Wijnen

Over mij

Mijn naam is Eugène Wijnen geboren en opgegroeid in Dongen (Noord-Brabant). Alhoewel ik al jaren in Apeldoorn woon, ben ik er nog steeds trots op dat ik een Brabander ben. Ik houd van de Brabantse spontaniteit, gemoedelijkheid en gezelligheid.

Auto’s, auto’s en auto’s. Als kind was ik er helemaal dol op, en in het bijzonder de DAF-personenauto. Ik ging studeren aan de HTS-Autotechniek te Apeldoorn, maar wilde graag mijn kennis verrijken en volgde studies als HBO-Bedrijfskunde en NIMA-C Strategische Marketing.

Na mijn studie heb ik verschillende management- en directiefuncties bekleed bij verschillende bedrijven in de techniek, industrie en automotive. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in de mens. Wie ben je? Wat zijn je talenten & kwaliteiten? Wat belemmert je in je ontwikkeling? Wat heb je nodig om te ‘groeien’? En naar mijzelf, hoe ontwikkel ik mij als menselijke leider! Wat heb ik nodig, om te groeien?

Door mijn eigen ontwikkeling was ik in staat om de échte verbinding met de mensen aan te gaan en teams te ontwikkelen die als het ware boven zich uitgroeide met aansprekende resultaten.

In 2007 besloot ik om een carrière switch te maken naar Executive Search (headhunting, arbeidsbemiddeling). Ik startte mijn eigen bedrijf in 2017 als Eugène Wijnen Executive Search & Interim Management met als specialisatie directie, management, sales en technische specialistische functies binnen de Industrie, Techniek en Automotive. In 2020 heb ik de opleiding Coaching & Psychologie bij Coachcollege De Baak gevolgd, omdat ik mij op mijn vakgebied verder wilde ontwikkelen. Wie is nu die mens die tegenover mij zit? Wat laat hij/zij zien of juist niet zien? Wat neem ik waar in de communicatie en gedrag? Wat heeft deze persoon nodig? Waar wordt hij/zij gelukkig van? En sluit dit allemaal aan bij het profiel van mijn opdrachtgever?